Om PHYSIOMER

PHYSIOMER Baby Mist, PHYSIOMER Normal Jet, PHYSIOMER Strong Jet & PHYSIOMER Hyperton Spray

PHYSIOMER tilbyr et komplett sortiment av naturlige nesepleieprodukter. PHYSIOMER er aktive og hygienisk forebyggende neseskyllingsprodukter som hjelper ved ulike typer av neseproblemer. PHYSIOMER inneholder kun naturlig sjøvann og kan brukes daglig ettersom den ikke påvirker den sensitive neseslimhinnens funksjon.

PHYSIOMER har skånsomme og naturlige produkter for umiddelbar lindring av nesetetthet, når nesen er tørr, blokkert eller ved kronisk ubehag. PHYSIOMER gjenoppretter det naturlige klimaet i nesen og virker forebyggende gjennom å forhindre spredning av neseinfeksjoner til nærliggende organer som øyne, ører, hals og de øvre luftveiene. Gjennom effektivt å skylle rent nesegangene, forebygger PHYSIOMER øre-nese-hals-komplikasjoner.

Produktene er helt sterile og inneholder ingen konserveringsmiddel. Med sine hygieniske og spesialdesignede forpakninger uten drivgass tilbyr PHYSIOMER et bredt sortiment av lett anvendelige og individtilpassede produkter for ulike typer av neseproblemer, med ulike munnstykker for ulike neser, behov og spraystyrker. Siden PHYSIOMER består av naturlig sjøvann kan produktene brukes hver dag.

PHYSIOMER finnes i fire ulike utgaver, tre isotone varianter og en hyperton variant. PHYSIOMER Hyperton Spray har en saltkonsentrasjon på
2,2 % mineralsalter og dette hjelper til å trekke ut overflødig væske fra de hovne slimhinnene som ofte er årsaken til at nesen blir tett. PHYSIOMERs isotone løsninger har en pH-verdi på 8.2, hvilket er optimalt for nesens viktige flimmerhårbevegelser som transporterer bort partikler, støv og mikroorganismer.

Hvorfor bruke PHYSIOMER?

Nesen spiller en viktig rolle for vår kroppslige funksjon da den varmer opp og fukter luften vi puster inn. Den filtrerer også bort mikroorganismer og forurensninger som finnes i luften og beskytter dermed våre luftveier fra støvpartikler og holder neseslimhinnen fuktig og smidig.

Av og til blir neseslimhinnene våre tørre og irriterte og det kan da samle seg slim, sekret og skorper i nesen. Forkjølelse gir også symptomer som tett nese, overflødig slim og hoste m.m. Det kan oppleves strevsomt å puste gjennom nesen, spesielt for spedbarn som også kan få problemer med å spise og å sove. Med PHYSIOMER blir det lettere å puste gjennom nesen. PHYSIOMER rengjør effektivt, skyller og fjerner overflødig nesesekret samtidig som den gjenfukter nesegangene.

PHYSIOMER anbefales av øre-nese-hals-spesialister. PHYSIOMER har klinisk bevist effekt, hvilket er bevist i flere publiserte studier der pasienter og leger anså at PHYSIOMER var en effektiv løsning ved neseproblemer. Pasientene anså også at PHYSIOMER var et smidig og skånsomt behandlingsalternativ. Det viste seg også at PHYSIOMER fremskyndte helingsprosessen etter nesekirurgi.

Med opprinnelse fra havet utenfor Saint-Malo i Frankrike.

Sjøvannet i PHYSIOMER tas fra havet utenfor Saint-Malo i Frankrike. Dette området som er vernet av UNESCO, er kjent for sine kraftige tidevannsendringer. PHYSIOMER begynte å utnytte vann fra havet for over 30 år siden og i fremstillingen av produktene anvendes de gunstige egenskapene fra havets mineralrike vann.

De fleste andre saltvannsbaserte produkter inneholder mer vanlig vann enn sjøvann eller destillert vann istedenfor sjøvann. I PHYSIOMERs produkter finnes det over 80 mineraler og sporstoffer. Alle disse viktige mineralene bidrar til å lindre irritasjon i nesen og å bevare neseslimhinnens normale funksjon.