PHYSIOMER Baby

– Neseskylling for lindring av rennende og tett nese hos babyer

PHYSIOMER Baby er spesielt tilpasset behandling og rengjøring av spebarns og små barns sensitive neser. Den milde sprayen rengjør og renser nesegangene ved tett nese og gjør søvnen og ammingen mer behagelig ved f. eks. forkjølelse. Samtidig fukter den nesegangene og forebygger sekundære infeksjoner og ørebetennelser.

PHYSIOMER Baby er spesielt tilpasset behandling og rengjøring av spebarns og små barns sensitive nese. Den milde sprayen rengjør og renser nesegangene ved tett nese og gjør søvnen og ammingen mer behagelig ved f. eks. forkjølelse. Samtidig fukter den nesegangene og forebygger sekundære infeksjoner og ørebetennelser.

Mer om produktet

PHYSIOMER Baby inneholder naturlig, isotont sjøvann. Sjøvannet kommer fra kysten av Saint-Malo i Frankrike og er naturlig rikt på mineraler og sporstoffer. PHYSIOMER Baby sin forpakning er spesielt utformet for små og sensitive neser og neseganger. Det unike spesialdesignede munnstykket med Comfort Tip® gjør neserengjøringen enklere og mer behagelig for barnet. Munnstykket er laget av et mykt og skånsomt gummimateriale og er spesialdesignet for å ikke kunne føres for langt inn i barnets nese.

Virkningsmekanisme:
Hygienisk og aktivt forebyggende produkt, spesielt tilpasset spedbarn. Rengjør, renser og fukter nesegangene. Forebygger sekundære infeksjoner og ørebetennelser.

Viktige ingredienser:
Isotont sjøvann som inneholder naturlige mineraler og sporstoffer.

Produktegenskaper:
•   Dokumentert effekt
•   Spesialtilpasset munnstykke med Comfort Tip®, for små barns neser
•   Gjenfukter neseslimhinnen
•   Lett å bruke
•   Inneholder sterilt, naturlig og isotont sjøvann
•   Uten drivgasser og konserveringsmiddel
•   Kan brukes daglig

Anbefales til:
Fra 15 dagers alder. Barneleger anbefaler å skylle nesen med saltvannsløsning ved forkjølelse.

Forpakning:
115 ml

Øvrig sortiment